Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل از ارسال و اعزام نخستین محموله کمک‌های مردمی، واحدهای تولیدی و خیرین این شهرستان با ۱۲ دستگاه کامیون برای زلزله‌زدگان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، سیدجعفر رسولی عصر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به ارسال نخستین محموله کمک‌رسانی مردم آمل به زلزله‌زدگان کرمانشاه، اظهار داشت: ستاد مدیریت بحران این شهرستان در نخستین روز از واقعه دردناک زلزله در کرمانشاه به منظور کمک رسانی به مردم آسیب دیده تشکیل کارگروه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با آغاز فعالیت اعضای این ستاد ملزومات لازم برای رفع نیازهای مردم غرب ایران بررسی شده است، افزود: با تشکیل ستاد حضور و استقبال اعضای مجمع خیرین، مدیران واحدهای تولیدی با برند مطرح کشور، به ویژه نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر، اورژانس هوایی115 آمل و مشارکت مردمی بی نظیر و قابل ستودنی بود.

رسولی با اعلام اینکه در نخستین روز از حادثه زلزله 9 ایستگاه جمع آوری مردمی در سطح شهر آمل برپا شد، عنوان کرد: علاوه بر آن دهیاران و شوراهای اسلامی روستایی نیز با هماهنگی بخشداران در این امر خداپسندانه با کمک های غیرنقدی همراه ستاد شدند.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان آمل با بیان اینکه نخستین محموله پس از دو روز از استقرار این ایستگاه ها با بارگیری 12 دستگاه کامیون عصر امروز به سمت کرمانشاه حرکت داده شد، تصریح کرد: این محموله‌ها شامل 700 کارتن انواع کنسرو موادغذایی، 12 هزار باکس آب معدنی 24 تایی، 1700 تخته پتو، 500 دستگاه چادر امدادی جمعیت هلال‌احمر و یک هزار کارتن کیک و کلوچه است.

وی با بیان اینکه به‌غیر از این واحدهای تولیدی کاله، دوشه هراز، صالح و دلوسه به صورت جداگانه اقدام به ارائه محموله موادغذایی کردند، ادامه داد: در کنار آن کمک های نقدی مردمی نیز هست که همچنان در حال جمع بندی و جمع آوری است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر آمل با اشاره به اینکه تمامی محموله‌ها از سوی معاونت جمعیت هلال‌احمر مازندران چک و مورد تایید واقع شد، گفت: جمعیت هلال‌احمر این شهرستان برای امدادرسانی و کمک به آسیب دیدگان زلزله مردم کرمانشاه 13 امدادگر از تیم واکنش سریع را به همراه کامیون ها اعزام کرد.

جمشید نیکزاد با تاکید بر اینکه ایستگاه‌های مستقر در شهر همچنان برپا است و کمک‌های مردمی را دریافت می‌کنند، بیان کرد: در این دو روز مساعدت و مشارکت خیرین آمل و واحدهای تولیدی آمل ستودنی بوده و همچنان شاهد این کمک ها از سوی آنها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: با اعزام اولین محموله‌ هماهنگی لازم شده تا بطور مستقیم در مکانی به‌عنوان انبار نگهداری واقع در بیستون کرمانشاه قرار گرفته و با صلاحدید لازم بین زلزله‌زدگان توزیع شود.

انتهای پیام/

R41358/P1336/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای برگزاری یادواره شهدای «بازی‌دراز»
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • عملیات جستجوی کودک ۵ ساله توسط سگ های زنده یاب | ویدئو
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری
  • امدادرسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل و آبگرفتگی کرمانشاه